Frequently Asked Questions

Noébeauté

Hoe kan ik betalen in de zaak?
Je kan met cash of met de “Payconiq by Bancontact” app betalen.
Kan ik hier terrecht voor meerdere behandelingen?

Je kan bij Noébeauté terecht via verschillende behandelingen die je ook perfect kan combineren op één dag. Bij ‘behandelingen’ vind je alle informatie. Wil je graag meerdere behandelingen combineren? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Kan ik mijn afspraak verplaatsen/annuleren?

Je kan je afspraak kosteloos verplaatsen of annuleren tot 24 uur voor aanvang van de afspraak. Indien dit niet wordt nageleefd zien wij ons genoodzaakt een vergoeding van 50% van de geplande behandeling te factureren.

Bij het niet opdagen voor een afspraak zonder verwittiging zal het volledige bedrag van de behandeling in rekening worden gebracht.

Treatments

Mag ik nog oogshaduw/eyeliner gebruiken na de behandeling?

Je mag gerust nog oogschaduw of eyeliner gebruiken vanaf 24u na de behandeling. Het is wel belangrijk om je ogen steeds goed te demaquilleren zodat er geen make-upresten achterblijven op de wimperextensions. Demaquilleren doe je met miscellair water of met een aangepast product dat je kan aankopen bij Noébeauté.

Let er zeker op dat je nooit je ogen reinigt met een oliedragend product, olie kan er namelijk voor zorgen dat de lijm sneller los komt en je dus minder lang kan genieten van je wimperextensions.

Moet ik mijn wimperextensions laten bijwerken?

Wij raden aan om je wimperextensions elke 2 tot 4 weken te laten bijwerken. Dit is zoveel nodig aangezien je natuurlijke wimpers een cyclus hebben van ongeveer 6 tot 8 weken. Je wimpers groeien constant tot ze op een punt komen dat ze hun maximum bereikt hebben en uiteindelijk uitvallen. Dit proces valt normaal niet hard op maar doordat er wimperextensions op geplaatst worden groeien deze mee met je natuurlijke wimper en vallen bijgevolg ook mee uit. Hierdoor zie je na een bepaalde tijd het verschil tussen je nieuwe natuurlijk gegroeide wimpers en de wimpers waar nog wimperextensions op geplaatst staan. Bij een bijwerking wordt er op elke nieuwe natuurlijke wimper opnieuw een extension geplaatst waardoor je steeds opnieuw een volle set hebt.

Worden er diervriendelijke producten gebruikt?

Als dierenvriend waken wij er bij Noébeauté over dat alle producten cruelty free en als het kan ook vegan zijn.

Zijn wimperextensions schadelijk voor mijn natuurlijke wimpers? / Vallen mijn eigen wimpers uit door wimperextensions?

Wimperextensions zijn niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers zolang ze correct geplaatst worden. Alles hangt af van je natuurlijke wimpers. Zijn deze lang en sterk, dan kan je ook lange, dikkere wimperextensions verkiezen. Heb je brozen fijne wimpers worden de wimperextensions hiernaar aangepast aangezien deze anders te zwaar worden voor je natuurlijke wimpers en effectief kunnen afbreken.

Elke persoon met wimpers -zowel mannen als vrouwen- hebben een wimpercyclus. Deze cyclus bedraagt ongeveer 6 tot 8 weken. Dit wil zeggen dat zowel mannen als vrouwen, met of zonder wimperextensions om de 6 tot 8 weken een volledig nieuwe set natuurlijke wimpers hebben. Je wimpers groeien constant tot ze op een punt komen dat ze hun maximum bereikt hebben en uiteindelijk uitvallen. Dit proces valt normaal niet hard op maar doordat er wimperextensions op geplaatst worden groeien deze mee met je natuurlijke wimper en vallen bijgevolg ook mee uit.

Webshop

Hoe kan ik betalen op de webshop?

Je kan met Bancontact of Creditcard betalen.